×

Platform Pendidikan Internasional

Aplikasi seluler gratis kanggo ngapikake kosakata lan
sinau basa manca
iPhone
Platform pendidikan kanggo komunikasi bebarengan
antarane penutur asli
Desktop App

Kita

LingoCard nyedhiyakake platform pendidikan internasional kanggo sinau babagan basa-basa manca lan praktik percakapan.

Apa We Do

Kita ngatasi masalah utama para siswa:

Sinau basa Inggris lan basa manca online

Aplikasi seluler gratis

Aplikasi seluler gratis kanggo sinau basa Inggris
  • Luwih saka 2,000,000 tembung saka basa sing paling dienggo ing donya
  • Koleksi data tematik kanggo basa manca
  • Panyimpenan awan kanggo tembung sing endah banget
  • Nrima pocapan tembung lan kalimat
  • Kemampuan kanggo nyinaoni 67 basa manca tanpa sambungan Internet
  • Nggawe database khusus karo tembung sing saiki sampeyan sinau
  • Pamuter audio unik kanggo ngrungokake database kanthi otomatis
  • Nggawe kartu flash basa nganggo gambar sing ditempelake

Ngunduh gratis

Free download Apple Free download PlayMarket

Basa

  • Albanian
  • Amharic
  • Arabic
  • Armenian
  • Azerbaijani
  • Bengali
  • Bulgarian
  • Chinese
  • Croatian
  • Czech
  • Dutch
  • English
  • Estonian
  • Filipino
  • Finnish
  • French
  • German
  • Greek
  • Gujarati
  • Haitian Creole
  • Hausa
  • Hebrew
  • Hindi
  • Hungarian
  • Igbo
  • Irish
  • Italian
  • Japanese
  • Javanese
  • Kannada
  • Kazakh
  • Korean
  • Kurdish
  • Latin
  • Latvian
  • Lithuanian
  • Malagasy
  • Malay
  • Malayalam
  • Marathi
  • Nepali
  • Norwegian
  • Pashto
  • Persian
  • Polish
  • Portuguese
  • Punjabi
  • Romanian
  • Russian
  • Serbian
  • Sindhi
  • Sinhala
  • Slovak
  • Slovenian
  • Somali
  • Spanish
  • Swedish
  • Tamil
  • Telugu
  • Thai
  • Turkish
  • Ukrainian
  • Urdu
  • Uzbek
  • Vietnamese
  • Yoruba

Pamuter audio unik

Ora duwe wektu kanggo sinau?

Kanthi pemain audio unik sampeyan bisa sinau basa kapan lan ing ngendi wae:
Nalika nyopir mobil, olahraga, ing proyek - sejajar karo bisnis apa wae.
Cukup pilih database apa, mulihake pamuter kita lan ngrungokake.

Apa sampeyan pengin sinau materi pendidikan dhewe?

Ora ana masalah - mung upload file teks dhewe menyang aplikasi seluler lan ngrungokake!

Kurang wektu kanggo sinau basa manca

Tujuan kita

  • Pembentukan platform pendidikan internasional
  • Nggawe alat sing ngidini sampeyan ngelingi tembung angel
  • Konsentrasi database maksimum ing sawijining sumber
  • Pitulung wong ngapalake tembung, frasa lan kalimat
  • Nggawe aplikasi seluler sing bisa diakses kanggo wong-wong saka sembarang bangsa lan basa
  • Aplikasi seluler sing digawe tanpa sambungan internet ing ngendi wae ing donya
  • Bantuan saka sekolah basa lan guru basa asing
  • Nggawe alat kanggo nglakoni pratekan tembung sing bener

Gratis database

Active DatabaseActive Database

Database aktif yaiku kumpulan tembung-tembung sing bisa ditemokake (sentences) sing ditambahake kanthi manual lan otomatis saka database kanthi ngeklik ...

Loaded DatabaseLoaded Database

Sampeyan bisa nggawe database dhewe karo materi pembelajaran saka dokumen teks lan nggunakake aplikasi kasebut nganggo kabeh tool saka aplikasi LingoCard.

Studied DatabaseStudied Database

Arsip kanggo kertu sing sinau. Yen sampeyan sinau kertu, sampeyan kudu pindhah menyang database "Sinau" kanthi ngeklik tombol "Sinau" ing sisih ndhuwur ...

500 Popular Words500 Popular Words

Pangkalan data iki adhedhasar analisis 500 tembung sing paling akeh dipigunakaké. Tembung-tembung kasebut asline diarani miturut popularitas lan frekuensi panggunaan ing wicara basa.

5000 Popular Words5000 Popular Words

Database iki adhedhasar analisis 5000 tembung paling akeh. Tembung kasebut kalebu ing urutan frekuensi panggunaan basa tulis lan lisan. Yen ing latihan ...

500 sentences500 sentences

Database kasebut adhedhasar analisis saka kalimat sing paling akeh digunakake ing wicara swara. Kanthi bantuan saka basis data iki sampeyan bisa mangerteni ucapan utama dadi lan urutan nulis ...

Tim

Andrew Kuzmin
Andrew Kuzmin Chief executive officer
Igor Shaforenko
Igor Shaforenko Chief operating officer
Svyatoslav Shaforenko
Svyatoslav Shaforenko Chief technology officer
Stanislav Chekryshov
Stanislav Chekryshov Full-stack developer
Vitalii Katunin
Vitalii Katunin Front-end developer
Tim Khorev
Tim Khorev Sr. Quality Engineer
Kirill Tolmachev
Kirill Tolmachev Android developer
Vladislav Koshman
Vladislav Koshman Designer
Elizabeth Pyatachenko
Elizabeth Pyatachenko Designer

Kemitraan

  • Kemitraan karo institusi pendidikan apa wae
  • Saran kanggo ngapikake aplikasi kita
  • Usulan kanggo nggunakake produk piranti lunak pihak katelu
  • Nggunakake metode pengajaran anyar ing produk piranti lunak kita
  • Nambahake database anyar kanggo aplikasi kita
  • Kerjasama ing iklan lan promosi

Kita bakal seneng nimbang jenis usaha sing diusulake. Sampeyan bisa ngirim apa wae sing sampeyan duwe. Cukup isi formulir ing ngisor iki.

INSTRUKSI APLIKASI MOBILE

  • Instal aplikasi

    Instal aplikasi

    Sampeyan bisa ngundhuh aplikasi kita gratis ing Google play (kanggo piranti Android) utawa nyimpen Apple (kanggo iPhones lan iOS piranti).

    Sawise instalasi, sampeyan kudu milih basa asli lan basa sinau saka dhaftar, banjur klik tombol "INSTALL INSTALLING" lan aplikasi bakal nggawe basis data kanggo sinau basa sing dipilih. Uga, basis data bakal digawe kanggo data sing sampeyan lebokake lan bahan sinau. Dhaptar dhaptar lengkap sing bisa dideleng ing menu aplikasi.

    Ing piranti karo sistem operasi Android kanggo ucapan sing alus lan dhuwur ing swara pemain, sampeyan kudu nginstal (gratis) aplikasi "Teks Google kanggo wicara" saka Google Play Market. Sawise nginstal, sampeyan kudu mbukak setelan piranti, mbukak "Basa lan input", ing bagean "Teks kanggo ucapan" nggawe "Google teks kanggo pidato" sistem gawan. Pronunciasi swara kerep digunakake sajrone piranti lan dhasar. Yen sampeyan duwe masalah karo swara saka sebutan, monggo klik tombol "Hubungi kita" ing menu lan nulis babagan masalah sampeyan.

  • Nggawe kartu anyar lan ngisi basis data dhewe

    Nggawe kartu anyar lan ngisi basis data dhewe

    Kanggo ngetik data lan nggawe kartu anyar, cukup klik tombol nambah (+ ing ngisor), ing jendhela sing mbukak, ketik teks ing basa asli lan learning. Ing kaca nggawe kertu, sampeyan bisa ngeklik tombol kanthi kamera, banjur njupuk gambar obyek kasebut utawa pilih foto saka koleksi sing bisa diatasi ing sisih kertu. Yen sampeyan ndeleng obyek utawa obyek kanthi nilai sing ora dingerteni ing sawijining basa, sampeyan bisa nggawe foto ing kaca kanggo nggawe kertu utawa milih gambar saka piranti sampeyan lan nulis tembung sabanjure. Foto bisa ditambahake kanthi cara sing padha kanggo kartu sing wis digawe kanggo ndandani gambar visual, sampeyan bisa nindakake iki kanthi ngeklik tombol editing kertu (pensil ing menu ndhuwur).

    Piranti uga nyuwun ijin kanggo nggunakake kamera (kanggo nggawe kertu karo gambar). Sampeyan kudu negesake nanggapi pesen iki kanggo nggunakake fitur aplikasi iki. Yen sampeyan mangsuli "ora" ing pesen, banjur mutusake kanggo nggunakake fungsi nambah foto - sampeyan kudu nginstal maneh aplikasi kasebut lan ngidini panggunaan sawise kasebut.

  • Kertu tampilan lan pambuka

    Kertu tampilan lan pambuka

    Fungsi utama aplikasi iki yaiku nggawe metode "Flash Cards" populer ing piranti seluler kanggo basa learning efektif, tembung lan kalimat anyar. Kanggo ndeleng "Flash Cards" sampeyan mung kudu klik ing dhaptar saka database sing dipilih, sawise kertu kasebut bakal kabuka. Kanggo ndeleng kertu sabanjuré, mung gulung layar kiwa utawa tengen utawa gunakake tombol panah. Kanggo ndeleng terjemahan utawa makna tembung, klik tombol "Flip" ing tengah kertu ndhuwur teks utama utawa panah "Flip" ing pojok kiwa ngisor.

  • Kertu Edit / Salin / Busak

    Kertu Edit / Salin / Busak

    Kanggo ngowahi, sampeyan kudu mbukak kertu apa wae lan klik tombol owahi (pencil) ing menu ndhuwur. Kanggo nyalin teks saka kertu, pencet tombol salinan ing sisih tengen. Kanggo mbusak kertu saka aplikasi, klik tombol kanthi urn ing pojok tengen ndhuwur.

  • Ngirim kertu saka siji database menyang liyane

    Ngirim kertu saka siji database menyang liyane

    Aplikasi iki ngidini sampeyan nransfer sembarang kertu menyang database "Aktif" (koleksi pribadi) lan menyang database "Didhidhikan". Kanggo mindhah menyang database "Aktif", pencet tombol ngisor sing ditampilake "Pindhah menyang Aktif", kanggo pindhah menyang database "Sinau", sampeyan kudu klik tombol "Didik" (tombol ing ndhuwur kertu mbukak).

  • Owah-owahan menyang sisi pisanan saka kertu (nampilake tembung / terjemahan pisanan)

    Owah-owahan menyang sisi pisanan saka kertu (nampilake tembung / terjemahan pisanan)

    Sampeyan bisa milih sisih pisanan kanggo kertu pambuka (tembung utawa jarwan). Kanggo nindakake iki, bukak menu (ing pojok kiwa ndhuwur) lan pilih "Bukak sisih pisanan", ing ngendi klik ing nilai sing dikepengini.

  • Milih utawa ngganti basis data

    Milih utawa ngganti basis data

    Kanggo pindhah saka siji database menyang liyane, klik menu (ing sudhut kiwa ndhuwur) lan pilih salah siji sing sampeyan butuhake saka dhaptar database, banjur klik salah siji sing dikehendaki lan bakal mbukak.

  • Ngganti basa

    Ngganti basa

    Sampeyan bisa ngganti basa asli utawa sinau ing aplikasi kanthi nggayuh basis data anyar miturut pilihan anyar. Kanggo nindakake iki, bukak menu (ing sudhut kiwa ndhuwur) lan klik tombol "Ganti basa", banjur kaca pilihan basa mbukak, ing ngendi sampeyan bisa ngganti, sampeyan kudu ngeklik tombol "Create new database" tombol ngisor . Database "Active" lan "Studied" bakal disimpen, liyane bakal digawe nganggo basa sing diganti, miturut pilihan sampeyan. Elinga yen ngganti basa input data (nggawe kertu) menyang basa anyar sing dipilih, sampeyan kudu ngeset setelan kasebut ing piranti!

  • Kertu utawa tembung telusuran

    Kertu utawa tembung telusuran

    Ing sudhut tengen ndhuwur ana tombol Bukak search, kanthi ngeklik ing ngendi sampeyan bisa nemokake kertu, tembung utawa terjemahan ing basis data sing dipilih.

  • Pronuncia

    Pronuncia

    Kanggo ngrungokake pronunciation saka tembung, sampeyan kudu klik tombol karo speaker ing dhaptar utawa kaca kertu mbukak. Sampeyan bisa ngeset mode otomatis kanggo ngrungokake pangucapan tembung kanthi mbukak menu lan ngeklik tombol radio ing item "Pronunciation", sing saben tembung lan terjemahan bakal mandheg sakwise mbukak sembarang sisih kertu.

  • Pamuter pamuter

    Pamuter pamuter

    Kanggo miwiti pamuter, sampeyan kudu ngeklik tombol "pamuter" ing panel ndhuwur (ing sisih kiwa). Klik tombol muter lan kabeh kertu bakal swara kanthi urutan mudhun kanthi slot wektu sing gampang dielingake. Kanggo miwiti pamuter saka sembarang titik ing dhaptar, ngaso banjur gulung dhaptar menyang lokasi sing dipengini, kanthi nomer kertu muter ing panel pamuter kanthi otomatis ganti, banjur pencet tombol muter maneh lan wiwit muter saka panggonan kasebut. Kanggo nutup pamuter mung pencet tombol "X". Elinga yen ing piranti Android kanggo ucapan sing apik ing dhuwur tembung lan swara pemain sing apik, sampeyan kudu nginstal (gratis) aplikasi "Teks Google kanggo wicara" saka Google Play Market. Sawise nginstal TTS Google, sampeyan kudu mbukak setelan piranti, mbukak "Basa lan input", tutul bagean "Teks kanggo ucapan" lan nggawe "Google teks kanggo ucapan" sistem gawan.

  • Muatan lan nggawe database dhewe

    Muatan lan nggawe database dhewe

     Kanggo ngunggah basis data, sampeyan kudu nggawe siji file teks kanthi tembung sing sampeyan sinau lan siji file teks nganggo terjemahan utawa definisi ing komputer pribadi sampeyan. Kanggo nindakake iki mung nyalin teks saka sembarang dokumen (contone saka exel) menyang notebook komputer, banjur klik file - simpen ana ing item Encoding, pilih UTF - 8. Pilih Encoding ing UTF - 8 sing dibutuhake kanggo mbenerake maca teks karo piranti apa wae.

     Banjur ngirim file teks menyang piranti sampeyan nggunakake email, panyimpenan maya utawa kabel USB. Pindhah menyang menu aplikasi, klik tombol "Download Database", ing menu kabuka pilih file teks sing disimpen lan klik tombol "Nggawe database sing dimuat anyar".

    Ing Apple, sampeyan kudu mbukak file, ngundhuh lan nambah file menyang aplikasi kanthi ngeklik "Impor karo LingoCard".

    Sampeyan bisa nggawe database anyar utawa nambah data menyang sing ana sadurunge kanthi milih item sing cocog ing jendhela sing kabuka.

    Kanggo Opening database sing dimuat, sampeyan kudu milih ing dhaptar database. Kanthi fungsi iki, sampeyan bakal bisa nggawe dhewe bahan edukasi kanthi bebas lan nggunakake piranti kasebut.

  • Pesen kesalahan. Hubungi Kami

    Pesen kesalahan. Hubungi Kami

    Yen sampeyan ndeleng kesalahan ing aplikasi kasebut, terjemahan ora bener utawa sampeyan nduweni keinginan kanggo fungsi aplikasi, monggo klik tombol "Hubungi kita" ing menu lan nulis pesen sampeyan.