×

LingoCard Blog

Flashcards - language cards for learning a foreign language. The best method of memorizing words

Kertu kanggo sinau basa asing

Kertu basa kanggo sinau basa asing yaiku cara sinau dhewe sing paling gampang lan paling umum. Siji sisih nduweni tembung angel, lan sisih liyane nduweni arti utawa terjemahan. Sawise nyithak deck kertu, sampeyan wiwit nliti kertu, mbaka sethithik mbedakake apa sing wis sampeyan sinau, nganti sampeyan wis sinau kabeh dek. Sawise ngelingi babagan 10.000 tembung […]

How-to-improve-vocabulary-The-best-ways-to-memorize-new-words

Carane nambah kosakata? Cara paling apik kanggo ngapalake tembung anyar

Carane nambah kosakata? Saben siswa sing sinau basa asing njaluk pitakon iki. Ana sawetara cara dasar kanggo ngapikake kosakata, sing bakal kita tulisake ing artikel iki: 1. Ngrungokake lan mbaleni tembung sing pengin diapresiasi 2. Nganggo metode kertu lampu kilat 3. Nggawe hubungan karo visual 4. Memori ukara lan ukara sing ngandhut tembung anyar 5. […]

How to learn English fast?

Carane sinau basa Inggris cepet?

Carane sinau basa Inggris cepet? Aku takon dhewe pitakonan iki rong taun kepungkur (ing umur 32 taun). Sawise diwiwiti aktif sinau basa anyar saka awal, aku nemokake telung masalah utama: 1. Ngapikake kosakata lan panyimpenan ukara sing eling 2. Kurang wektu sinau basa manca 3. Carane nemokake penutur asli kanggo laku basa Kanggo entuk asil […]

find native speakers

Carane nemokake penutur asli kanggo latihan basa?

Carane nemokake penutur asli kanggo latihan basa? Pitakonan iki entuk kapentingan kanggo meh saben wong sing sinau basa manca. Sawise pangembangan sukses saka versi pertama aplikasi LingoCard seluler sawijining panempatan umum lan kemudahan akses, app gained puluhan ewu pangguna. Nanging apa bab laku basa? Kita mikir – kok ora kita nyawiji kabeh wong iki kanggo […]