Carane sinau basa Inggris cepet?
How to learn English fast?

Carane sinau basa Inggris cepet?

Aku takon dhewe pitakonan iki rong taun kepungkur (ing umur 32 taun).

Sawise diwiwiti aktif sinau basa anyar saka awal, aku nemokake telung masalah utama:

1. Ngapikake kosakata lan panyimpenan ukara sing eling

2. Kurang wektu sinau basa manca

3. Carane nemokake penutur asli kanggo laku basa

Kanggo entuk asil sing luwih apik, aku, kaya saben wong liya sinau basa manca, kudu ngatasi masalah kasebut.

Ing wiwitan, aku wiwit nggunakake cara sing paling umum kanggo ngembangake kosakata sandi kanthi nggunakake kartu flash, ing ngendi aku nulis tembung kasebut ing basa Inggris, lan ing sisih liyane, terjemahan. Sawise sawetara sasi, aku wis ngisi kertu kilat pirang-pirang, sing banget ora nyenengake. Sawise aku mutusake nggunakake aplikasi seluler kanggo penak, nanging sawise mriksa produk sing ana ing wektu iku, aku ora nemokake aplikasi sing sederhana lan trep kanggo aku.

Muga-muga, aku duwe pengalaman ngembangake piranti lunak lan aku pengin mbangun alat efektif kanggo keperluan pribadi. Minangka penggemar sistem operasi Android, aku mandheg ngembangake versi pertama saka LingoCard kanggo smartphone lan ing sawetara sasi aplikasi pisanan nganggo kartu basa lan siji database (siji kelompok kartu) siap. Mengko, aku kepengin nggawe kertu sing wis ngucapake tembung lan kemampuan kanggo nggawe basis data nganggo tembung paling umum. Aku wiwit ngrembug opsi implementasine karo pangembang profesional. Wong lanang seneng gagasan saya, minangka asil saka para peminat wiwit gabung karo proyek kasebut. Sawise ngleksanakake gagasan anyar iki, kita mutusake ora kanggo mandheg ana lan ngembangake sawetara alat sing luwih unik kanggo rong sistem operasi: Android lan iOS. Kita wis tuan rumah app kita ing Google Play lan Apple Store gratis.

Carane sinau basa Inggris cepet

Ing sawetara sasi, puluhan èwu wong ing saindhenging donya wiwit nggunakake aplikasi kita, lan kita wis nampa akeh ucapan terima kasih, indikasi kesalahan, lan uga gagasan kanggo ngapikake produk sing kita ngucapke matur nuwun. Akibaté, kita wis entuk tugas sing cukup lan gagasan-gagasan anyar kanggo pembangunan kanggo ngisi kita paling ora sawetara taun.

Nalika sampeyan sinau ing lingkungan basa sampeyan ngerti carane penting iku bisa cepet mbangun sentences. Iku kemampuan kanggo mangerteni kalimat lan frasa dhasar sing ndadekake ucapanmu bisa ditrima kanggo obrolan lan terjemahan cepet. Mulane, kita mutusake kanggo nyusun kartu sing ngandung kalimat, frasa lan idiom. Ing wayahe, sampeyan bisa nemokake ratusan ewu kartu basa kuwi sing ngemot frasa lan kalimat sing bermanfaat ing aplikasi kita.

Nganggo masalah kekurangan wektu sinau, kita mutusake kanggo nggawe pamuter audio sing unik sing bakal ndhelikake teks lan kertu apa wae sing digawe ing urutan tartamtu, nalika ngganti antarane tembung manca lan terjemahan. Akibaté, basa Inggris bisa dipelajari kanthi cara sing meh padha karo ngrungokake musik ing ngendi wae lan kapan wae. Saiki, alat iki diwenehake kanthi kemampuan kanggo ngrungokake babagan 40-50 basa manca, gumantung saka piranti lan platform sing digunakake. Aku nyangka ing sawetara mangsa ing mangsa ngarep pemain bakal bisa nggarap kabeh basa sing dikenal.

Kanggo ngatasi masalah nemokake panutur asli kanggo praktek umum, kita melu nggawe jaringan sosial lan ngembangake algoritma khusus kanggo jaringan iki kanggo nyambungake saben pangguna karo native speaker utawa pakar sing asli.

Minangka asil saka integrasi kabeh alat learning kita dadi siji komplek, kita bakal nggawe platform pendidikan internasional kanggo sinau basa manca kanthi bantuan wong-wong saka sembarang negara.