Carane nemokake penutur asli kanggo latihan basa?
find native speakers

Carane nemokake penutur asli kanggo latihan basa?

Pitakonan iki entuk kapentingan kanggo meh saben wong sing sinau basa manca.

Sawise pangembangan sukses saka versi pertama aplikasi LingoCard seluler sawijining panempatan umum lan kemudahan akses, app gained puluhan ewu pangguna.

Nanging apa bab laku basa? Kita mikir – kok ora kita nyawiji kabeh wong iki kanggo komunikasi ing basa dhewe basa lan bantuan saben liyane.

Minangka asil, kita duwe gagasan kanggo nggawe platform pendidikan internasional sing bakal ngatasi masalah laku kanggo wong-wong sing sinau basa manca kanthi ngewangi wong golek guru sing cocok.

Carane nemokake penutur asli kanggo latihan basa

Mbok menawa basa sing paling populer ing komunikasi internasional yaiku basa Inggris. Miturut statistik, luwih saka 80% saka jumlah siswa basa asing (1.5 milyar) sinau basa Inggris lan meh kabeh wong perlu latihan basa.

Ngendi kita bisa nemokake akeh pamicara basa Inggris asli?

Apa penutur asli kudu komunikasi karo kita?

Pisanan, kesempatan kanggo entuk dhuwit online. Milyard wong ing saindhenging donya siap nggawe dhuwit online liwat sesambungan karo basa dhewe.

Kapindho, akeh pamicara Basa Inggris asli uga sinau basa manca lan kudu basa praktik ing basa manca sing lagi sinau. Akeh wong pengin sinau basa sing sampeyan gunakake. Mangkono, sampeyan bisa mbantu saben liyane sinau, liwat nindakake aktivitas kayata mbuwang 30 menit sesambungan ing basa asli ing ijol-ijolan kanggo 30 menit komunikasi ing basa sing sampeyan sinau.

Kaping tiga, akeh wong ing saindenging donya perlu pendidikan online lan nggoleki guru ing bidang liyane. Contone – ing matématika, musik, masak masakan nasional, persis sains, akuntansi, pamrograman, rancangan, lan liya-liyané. Apa yen sampeyan bisa mbantu wong sinau basa sing lagi sinau, nalika sinau ing wektu sing padha. Contone: Jessica urip ing kutha cilik Amerika lan butuh guru matematika, nanging dheweke ora duwe dhuwit lan angel banget kanggo dheweke nemokake guru sing bener. Begjanipun, kanggo Jessica, sampeyan ngerti matématika kanthi apik lan sampeyan pancèn kudu nemokake speaker basa Inggris, nanging sampeyan manggon ing Rusia. Platform kita bakal ngenalake sampeyan siji-sijine lan kanthi mangkono sampeyan bakal bisa sinau kanthi gratis nalika nuduhake kawruh sampeyan, sanajan sampeyan urip ing sebrang Bumi.

Menapa malih, migunakaken program-program kita ing salebetipun obrolan utawa konferensi video, sampeyan kanthi cepet saged nyipta kartu basa kanthi tembung-tembung lan kalimat-kalimat ingkang saget lajeng pindhah menyang panyimpenan maya kangge menghafal salajengipun lan nggunakake kabeh alat kita.

Mangkono, platform pendidikan internasional bisa ngukur marang disiplin lan duwe kesempatan kanggo mbantu wong akeh ing ndonya.

Cara paling apik kanggo sinau basa bisa dipérang manèh ing lingkungan basa, supaya kita bisa ngembangake alat kanggo nemokake omah ing negara manca kanthi kesempatan kanggo komunikasi karo kanca-kanca ing kamar potensial, uga kemampuan kanggo nemokake kelas ing sekolah lan perencanaan basa lelungan.

Ing pamane wae, gagasan kita bisa uga ora nyata kanggo akeh, nanging kanthi implementasine bener lan nglaporake informasi kanggo akeh wong ing saindenging jagad, jelas yen iki bakal bisa.

Yen sampeyan duwe gagasan menarik babagan pangembangan platform kita utawa sampeyan pengin melu partisipasi ing proyek kita – nulis kanggo kita sawayah-wayah.